Julianastraat wordt toch gerenoveerd

       
   

Julianastraat wordt toch gerenoveerd

De Julianastraat wordt toch gerenoveerd. Dat blijkt uit een voorstel van het college. Gemeentebelangen is blij dat de renovatie nu toch gebeurd. Eerder werd de renovatie nog uitgesteld.

Er zijn al jaren gesprekken over de renovatie tussen gemeente en bewoners van de Julianastraat. Het is tot nu toe nog niet tot een uitvoeringsplan gekomen. Dit komt door wat een college noemt een gebrek aan financiële middelen. Uiteraard is dit een politieke keuze en koos het college eerder om geld aan andere dingen uit te geven.

Nu heeft het college besloten de renovatie van de Julianastraat wel uit te voeren. Daar is Gemeentebelangen zeer bij mee. Dat we voorstander zijn van de renovatie en herinrichting gaven we al in eerdere vergaderingen aan. Zo zorgen we ervoor dat de straat veiliger en toegankelijker wordt. De gemeente plaatst ook direct ondergrondse containers, Gemeentebelangen is daar ook blij mee.

We hopen dat het college vaker en sneller met inbreng van inwoners buurten renoveert. Want, de Julianastraat is niet de enige straat waar renovatie nodig is. In verschillende wijken, zoals Overwhere-Zuid en de Purmer-Noord, is er bij bewoners behoefte aan renovatie en werken aan verkeersveiligheid. Wat Gemeentebelangen betreft handelt de gemeente proactief in deze gevallen en gaat uit eigen beweging met bewoners in gesprek.

Meer weten over onze standpunten? Kijk hier! Of lees meer over de beweging Gemeentebelangen.


Lees meer recente berichten:

  • Blog Michel: ‘Het gemak van nee’
    Elke maand verschijnt er een blog van een van onze actieve leden, over een actueel onderwerp. Deze maand schrijft Michel van den Brun een blog. Het gaat over tegenwerking om bestaande procedures in de gemeente voor inwoners makkelijker te maken. Over het gemak van nee zeggen. Door: Michel van den…
    Lees meer
  • ‘Politiek wil windmolens rondom Purmerend’
    Een schrikbeeld voor veel inwoners: aan alle kanten van Purmerend windmolens en grote zonneweides op grond rondom onze stad. Toch kan het realiteit worden, als naar verschillende politieke partijen van Purmerend en Beemster wordt geluisterd. Het gemeentebestuur van de Beemster sluit windturbines rond Purmerend niet uit, en ook de Purmerendse…
    Lees meer
close
Abonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend.