Kennisbank

Home - Kennisbank

Onze kennis over Purmerend

We delen graag onze kennis over wat er mogelijk is in Purmerend. Van minimaregelingen tot participatie. Een vraag? We staan klaar voor onze leden. Word lid en stel uw inhoudelijke vraag aan ons team van experts.

Participatie

Lees hier meer over de mogelijkheden om actief mee te doen in het publieke debat in Purmerend. Participatie door Purmerenders is enorm belangrijk voor het maken van goede keuzes in onze stad.

Gemeenteraad

Lees hier meer over het werk van de gemeenteraad van Purmerend. Welke rechten ze hebben, welke onderwerpen ter discussie staan en wie er in de gemeenteraad plaatsnemen namens Purmerend.

Het laatste nieuws

Gemeentebelangen over ‘De Woonplek’

Bekijk en luister hier het betoog van GBP-raadslid Rijn Buskoop over ‘De Woonplek’ terug! Gemeentebelangen wil De Woonplek op een andere locatie dan voorgesteld.

Read more

Notitie Jongerenraad naar raad

Al langer pleit Gemeentebelangen Purmerend voor het instellen van een Jongerenraad Purmerend. In deze raad nemen Purmerendse jongeren plaats die een serieuze stem krijgen in het beleid wat in de gemeente wordt gevoerd. Nu stuurt Gemeentebelangen samen met D66 een bespreeknotitie hiervoor naar de gemeenteraad.

Read more