Kennisbank

Home - Kennisbank

Onze kennis over Purmerend

We delen graag onze kennis over wat er mogelijk is in Purmerend. Van minimaregelingen tot participatie. Een vraag? We staan klaar voor onze leden. Word lid en stel uw inhoudelijke vraag aan ons team van experts.

Participatie

Lees hier meer over de mogelijkheden om actief mee te doen in het publieke debat in Purmerend. Participatie door Purmerenders is enorm belangrijk voor het maken van goede keuzes in onze stad.

Gemeenteraad

Lees hier meer over het werk van de gemeenteraad van Purmerend. Welke rechten ze hebben, welke onderwerpen ter discussie staan en wie er in de gemeenteraad plaatsnemen namens Purmerend.

Het laatste nieuws

‘College faalt bij communicatie De Woonplek’

Het college faalt bij communicatie De Woonplek. Deze ‘plek’ betreft een voorziening voor chronisch verslaafden in Purmerend en zou tussen de nieuwe buurt Klein Where en het huidige politiebureau moeten[…]

Read more

Prachtige Kerst gewenst!

Gemeentebelangen wenst al onze inwoners een fantastische Kerst en een mooie jaarwisseling! Ook in 2020 zal Gemeentebelangen zich in blijven zetten voor meer directe invloed van inwoners en meer betaalbare woningen voor Purmerenders.

Read more