Marcella Gerritsen Plaggert

Marcella Gerritsen Plaggert

Fractieadviseur
Kandidaat-raadslid

Marcella is geboren in 1975 en getogen in Purmerend. Ze werkt sinds haar studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening voor gemeenten in het Sociaal Domein, voornamelijk op het gebied van Jeugd en WMO. Tevens is zij als vrijwilliger betrokken bij Clup Welzijn en als all-rounder actief bij pop- en cultuurpodium P3. De afgelopen tijd wilde Marcella graag meer bijdragen aan de lokale politiek en wil burgers meer invloed geven. Gemeentebelangen sloot goed aan bij haar speerpunten.

“Mede vanuit mijn gevoel voor rechtvaardigheid zouden er meer vrouwen in de politiek actief moeten worden, voor een betere balans tussen ratio en gevoel.”

Neem contact op met Marcella

Mail Marcella

Het laatste nieuws

Verkiezingsprogramma voorblad

Gemeentebelangen presenteert radicaal vernieuwend verkiezingsprogramma

Gemeentebelangen Purmerend heeft zaterdag 16 oktober zijn verkiezingsprogramma gepresenteerd. De lokale beweging zet in op fors meer betaalbare woningen, het organiseren van referenda en het helpen van lagere en middeninkomens bij de energietransitie. Het hele verkiezingsprogramma is hier te vinden.

Read more

GBP wil weten: ‘Wat vindt u belangrijk?’

Gemeentebelangen Purmerend (GBP) doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 24 november. Net als buiten verkiezingstijd is GBP actief in onze mooie gemeente. Er is een team met enthousiaste kandidaten die zich willen inzetten voor een mooier en beter Purmerend en Beemster en wil weten wat u belangrijk vindt voor de komende jaren.

Read more

Jordi Albers lijsttrekker voor Gemeentebelangen bij verkiezingen

De algemene ledenvergadering van Gemeentebelangen Purmerend (GBP) heeft de kandidatenlijst voor de verkiezingen van november 2021 unaniem goedgekeurd. Jordi Albers, al twee jaar actief als fractieadviseur bij Gemeentebelangen, is lijsttrekker. GBP-fractievoorzitter Bram Buskoop en raadslid Rijn Buskoop keren niet terug na de volgende verkiezingen.

Read more
close
Abonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend.