Marcella Gerritsen Plaggert

Home - Mensen - Marcella Gerritsen Plaggert

Marcella Gerritsen Plaggert

Fractieadviseur

Marcella is geboren in 1975 en getogen in Purmerend. Ze werkt sinds haar studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening voor gemeenten in het Sociaal Domein, voornamelijk op het gebied van Jeugd en WMO. Tevens is zij als vrijwilliger betrokken bij Clup Welzijn en als all-rounder actief bij pop- en cultuurpodium P3.

De afgelopen tijd wilde Marcella graag meer bijdragen aan de lokale politiek en wil burgers meer invloed geven. Gemeentebelangen sloot goed aan bij haar speerpunten.

“Mede vanuit mijn gevoel voor rechtvaardigheid zouden er meer vrouwen in de politiek actief moeten worden, voor een betere balans tussen ratio en gevoel.”

Neem contact op met Marcella

Mail MarcellaBel Marcella

Het laatste nieuws

Fractievoorzitter Bram Buskoop: ‘Aanpakken van scheefgroei’

Maandag 17 mei waren de algemene beschouwingen voor de Kadernota van 2022. In deze beschouwingen lichten de fractievoorzitters van de politieke partijen in de gemeenteraad hun visie op Purmerend toe. GBP-fractievoorzitter stond stil bij de scheefgroei in onze gemeente. Hieronder is zijn betoog te lezen.

Read more

Eerste GBP-avond succes, tweede op 27 april

Eind maart organiseerde Gemeentebelangen Purmerend een avond met als thema ‘Wat doet een gemeenteraadslid?’ Deze eerste GBP-avond was een groot succes en wordt daarom herhaald op 27 april. U kunt[…]

Read more

Blog Jordi: ‘Burgers worden als kleuters behandeld’

Op woensdag 24 maart werd het nieuwe gemeentelogo onthuld door Burgemeester Don Bijl van Purmerend en burgemeester Karen Heerschop van de Beemster. De koeienkop. Dit ontwerp kreeg de meerderheid van[…]

Read more
close
Abonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend.