Gemeentebelangen komt op voor dieren

Gemeentebelangen komt op voor dieren

Voor Gemeentebelangen is dierenwelzijn een belangrijk onderwerp in de politiek. Daarom luisteren we graag naar experts van onder meer de Dierenbescherming om te horen wat de staat van dierenwelzijn in onze stad is en wat we kunnen doen om het te verbeteren.

Gemeentebelangen wil niet dat dieren worden afgeschoten, ook niet als deze overlast veroorzaken. We horen te zorgen voor een leefbare omgeving waar biodiversiteit hoog in het vaandel staat. Zo staat dat in ons programma.

Lees meer over het werk van de Dierenbescherming en de Purmerendse Dierenambulance! Ook Dierenwelzijnweb geeft veel informatie over dierenwelzijn.


Lees meer recente berichten:

  • Bijeenkomst GBP over de visie op de Oostflank
    Op 3 april gaat GBP graag in gesprek met inwoners en organisaties over de visie op de Oostflank. De bijeenkomst vindt plaats in de Purmerkerk vanaf 19:30 tot 21:30. Laat dit veld leegAbonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend. Naam * E-mailadres * Bedankt voor…
    Lees meer
  • Minder bussen en geen extra treinen tijdens werkzaamheden A7: regioraadsleden komen in actie
    Op 5 april start Rijkswaterstaat met de werkzaamheden om de brug over de A7 te versterken. Weggebruikers wordt geadviseerd de auto zoveel mogelijk te laten staan en in plaats daarvan met het OV te reizen. Onlangs kondigde busvervoerder EBS echter aan de dienstregeling tijdens de werkzaamheden aan de A7 verder…
    Lees meer