Gemeentebelangen komt op voor dieren

Gemeentebelangen komt op voor dieren

Voor Gemeentebelangen is dierenwelzijn een belangrijk onderwerp in de politiek. Daarom luisteren we graag naar experts van onder meer de Dierenbescherming om te horen wat de staat van dierenwelzijn in onze stad is en wat we kunnen doen om het te verbeteren.

Gemeentebelangen wil niet dat dieren worden afgeschoten, ook niet als deze overlast veroorzaken. We horen te zorgen voor een leefbare omgeving waar biodiversiteit hoog in het vaandel staat. Zo staat dat in ons programma.

Lees meer over het werk van de Dierenbescherming en de Purmerendse Dierenambulance! Ook Dierenwelzijnweb geeft veel informatie over dierenwelzijn.


Lees meer recente berichten:

  • Raad steunt amendement ‘Groene Parkeerplaatsen’ van GBP en PvdA
    Op 24 november besprak de gemeenteraad het beeldkwaliteitsplan voor enkele zones in de Baanstee-Noord. GBP oordeelde eerder al positief over dit plan, maar kwam samen met de PvdA met een wijzigingsvoorstel om in dit plan ook groene parkeerplaatsen op te nemen. Het aanleggen van groene parkeerplaatsen is volgens Gemeentebelangen beter…
    Lees meer
  • Minder sociale huurwoningen dan afgesproken, GBP vraagt college om compensatie
    Het college kwam afgelopen week met het bericht dat er minder sociale huurwoningen dan afgesproken gerealiseerd zullen worden op de locaties Tarwestraat en Koggenland. Dit komt doordat er een groter bouwvlak nodig is dan eerst werd gedacht. Omdat het originele bouwvlak tot stand is gekomen na een participatietraject met omwonenden,…
    Lees meer
close
Abonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend.