Els ten Brinke

Els ten Brinke

Fractieadviseur
Kandidaat-raadslid

Ik ben Els ten Brinke, 62 jaar oud. Ik ben geboren in Amsterdam Noord en in 1984 naar Purmerend verhuisd omdat er hier meer ruimte voor de kinderen was. Mijn interesse gaat vooral uit naar het woonbeleid in Purmerend en allerlei zaken die spelen in de zorgsector. Van hulp bij de huishouding tot geestelijke gezondheidszorg.

“Ik heb altijd interesse gehad in de politiek en nu ik volledig thuis ben kan ik mij hier eindelijk nuttig in maken.”

Neem contact op met Els

Mail Els

Het laatste nieuws

Verkiezingsprogramma voorblad

Gemeentebelangen presenteert radicaal vernieuwend verkiezingsprogramma

Gemeentebelangen Purmerend heeft zaterdag 16 oktober zijn verkiezingsprogramma gepresenteerd. De lokale beweging zet in op fors meer betaalbare woningen, het organiseren van referenda en het helpen van lagere en middeninkomens bij de energietransitie. Het hele verkiezingsprogramma is hier te vinden.

Read more

GBP wil weten: ‘Wat vindt u belangrijk?’

Gemeentebelangen Purmerend (GBP) doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 24 november. Net als buiten verkiezingstijd is GBP actief in onze mooie gemeente. Er is een team met enthousiaste kandidaten die zich willen inzetten voor een mooier en beter Purmerend en Beemster en wil weten wat u belangrijk vindt voor de komende jaren.

Read more

Jordi Albers lijsttrekker voor Gemeentebelangen bij verkiezingen

De algemene ledenvergadering van Gemeentebelangen Purmerend (GBP) heeft de kandidatenlijst voor de verkiezingen van november 2021 unaniem goedgekeurd. Jordi Albers, al twee jaar actief als fractieadviseur bij Gemeentebelangen, is lijsttrekker. GBP-fractievoorzitter Bram Buskoop en raadslid Rijn Buskoop keren niet terug na de volgende verkiezingen.

Read more
close
Abonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend.