Jordi Albers

Jordi Albers

Lijsttrekker
Secretaris

Jordi is Purmerender sinds zijn geboorte, 20 jaar oud en studeert politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is politiek actief geworden omdat hij zich bewust werd
van de afstand tussen politiek en burger. De inwoners zijn de baas, en de politiek moet dus niet bang zijn voor de mening van de burger.

“Laat inwoners door middel van referenda en e-democracy hun oordeel geven over belangrijke besluiten. De kloof tussen de politiek en burger zal als gevolg hiervan verkleinen, en dat is nodig!”

Neem contact op met Jordi

Mail JordiBel JordiVolg Jordi op Twitter

Het laatste nieuws

Verkiezingsprogramma voorblad

Gemeentebelangen presenteert radicaal vernieuwend verkiezingsprogramma

Gemeentebelangen Purmerend heeft zaterdag 16 oktober zijn verkiezingsprogramma gepresenteerd. De lokale beweging zet in op fors meer betaalbare woningen, het organiseren van referenda en het helpen van lagere en middeninkomens bij de energietransitie. Het hele verkiezingsprogramma is hier te vinden.

Read more

GBP wil weten: ‘Wat vindt u belangrijk?’

Gemeentebelangen Purmerend (GBP) doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 24 november. Net als buiten verkiezingstijd is GBP actief in onze mooie gemeente. Er is een team met enthousiaste kandidaten die zich willen inzetten voor een mooier en beter Purmerend en Beemster en wil weten wat u belangrijk vindt voor de komende jaren.

Read more

Jordi Albers lijsttrekker voor Gemeentebelangen bij verkiezingen

De algemene ledenvergadering van Gemeentebelangen Purmerend (GBP) heeft de kandidatenlijst voor de verkiezingen van november 2021 unaniem goedgekeurd. Jordi Albers, al twee jaar actief als fractieadviseur bij Gemeentebelangen, is lijsttrekker. GBP-fractievoorzitter Bram Buskoop en raadslid Rijn Buskoop keren niet terug na de volgende verkiezingen.

Read more
close
Abonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend.