Jordi Albers

Jordi Albers

Fractievoorzitter
Gemeenteraadslid

Jordi is Purmerender sinds zijn geboorte en studeert Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is politiek actief geworden omdat hij zich bewust werd van de afstand tussen politiek en burger. De inwoners zijn de baas, en de politiek moet dus niet bang zijn voor de mening van de burger.

“Laat inwoners door middel van referenda en e-democracy hun oordeel geven over belangrijke besluiten. De kloof tussen de politiek en burger zal als gevolg hiervan verkleinen, en dat is nodig!”

Neem contact op met Jordi

Mail JordiBel JordiVolg Jordi op Twitter

Het laatste nieuws

GBP: ‘Geef gebruikers zeggenschap over Stadsverwarming’

Gemeentebelangen Purmerend hoort al langere tijd van inwoners dat er problemen zijn met de service en kosten van de Stadsverwarming Purmerend. De afgelopen maanden hebben onze leden na gesprekken met[…]

Read more

Identiteit en voorzieningen Beemster na fusie behouden

Foto: Fotobeeldbank Historisch Genootschap Beemster Enige lokale partij tegen fusies Gemeentebelangen was als enige Purmerendse lokale partij tegenstander van de fusie van de Beemster met Purmerend. Daarnaast wilden we eerst[…]

Read more
Verkiezingsprogramma voorblad

Gemeentebelangen presenteert radicaal vernieuwend verkiezingsprogramma

Gemeentebelangen Purmerend heeft zaterdag 16 oktober zijn verkiezingsprogramma gepresenteerd. De lokale beweging zet in op fors meer betaalbare woningen, het organiseren van referenda en het helpen van lagere en middeninkomens bij de energietransitie. Het hele verkiezingsprogramma is hier te vinden.

Read more
close
Abonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend.