Rijn Buskoop

Rijn Buskoop

Voorzitter

Rijn kwam in 1962 als zesjarige vanuit Amsterdam naar Purmerend en heeft Purmerend zien groeien tot de stad die het nu is. Hij is inmiddels met pensioen en is in zijn werkzame leven in verschillende sectoren werkzaam geweest. Rijn is maatschappelijk betrokken: “Wil je dingen veranderen dan moet je meedoen”. In de periode van 2018 t/m 2021 was hij raadslid. Rijn wil werken aan de uitbreiding van GBP tot een grote politieke vereniging.

“Democratie is meer dan eens in de vier jaar stemmen. Ik wil actief inwoners betrekken bij de politiek, en niet alleen als er verkiezingen zijn.”

Neem contact op met Rijn

Mail RijnBel Rijn

Het laatste nieuws

Bijeenkomst GBP over de visie op de Oostflank

Op 3 april gaat GBP graag in gesprek met inwoners en organisaties over de visie op de Oostflank. De bijeenkomst vindt plaats in de Purmerkerk vanaf 19:30 tot 21:30.

Read more

Minder bussen en geen extra treinen tijdens werkzaamheden A7: regioraadsleden komen in actie

Op 5 april start Rijkswaterstaat met de werkzaamheden om de brug over de A7 te versterken. Weggebruikers wordt geadviseerd de auto zoveel mogelijk te laten staan en in plaats daarvan[…]

Read more

GBP stelt vragen over conceptvisie Oostflank

Als het aan het college ligt, verrijzen er vanaf 2026 tot wel 5800 woningen op de locaties Purmer-Zuid Zuid en het golfbaanterrein. De ideeën voor grootschalige woningbouw op deze locaties[…]

Read more
Abonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend.