Word lid!

       
   

Word Gemeentebelangen-lid!

Een partij die opkomt voor de belangen van álle Purmerenders. 

Doe mee, word lid en strijd samen met ons voor méér betaalbare woningen, meer democratie en een lagere energierekening!

Speciaal voor onze leden:

1. Invloed op besluiten

Gemeentebelangen Purmerend is een vereniging. Bij een vereniging zijn de leden de baas. Zij bepalen wie het bestuur vormen, stellen de kandidatenlijst voor de verkiezingen vast evenals het programma.

2. Gratis ondersteuning

Hulp nodig bij iets in relatie tot de gemeente? We helpen graag. Met vragen kunt u dus altijd bij ons terecht.

3. Steun voor een sociaal geluid in Purmerend

Misschien het aller belangrijkste: een sociaal geluid in Purmerend is hard nodig. Dat geluid helpt u juist verder met uw lidmaatschap.

Bekijk onze reglementen

Met ons eens?

Vul het formulier in en word lid van Gemeentebelangen Purmerend! – gratis voor 2020

//
Straatnaam || huisnummer || postcode
Gemeentebelangen Purmerend verstrekt uw gegevens niet aan derden en gebruikt deze alleen voor de verwerking van het lidmaatschap en informatieverstrekking die behoort bij het lidmaatschap van de vereniging. De kosten van het lidmaatschap bedragen 10 euro per kalenderjaar.

Lidmaatschap

Leuk dat u lid wilt worden! Hoe gaat dat in zijn werk?

1

Voltooi uw lidmaatschap

Zodra u lid bent geworden, verwerken wij uw lidmaatschap. U ontvangt van ons een e-mail met de bevestiging dat uw lidmaatschap is vewerkt.

2

Kennismaking

We zijn natuurlijk zeer blij dat u lid bent geworden van onze beweging. Daarom nemen we graag contact op om met elkaar kennis te maken.

3

Word actief

Kom naar onze ledenvergaderingen, bijeenkomsten en word actief! Samen zetten we ons in voor een mooier en socialer Purmerend. 

‘Samen voor Purmerend’

Bram Buskoop is fractievoorzitter en secretaris van Gemeentebelangen Purmerend. ‘Een samenleving met meer aandacht voor elkaar’ is zijn streven. Samen met GBP komt hij daarom met voorstellen voor een solidaire en collectieve samenleving. Purmerend moet meer worden dan ook meer worden dan een stad waar vooral forenzen elke dag heen en weer reizen. Een stad met voldoende sociale voorzieningen, mogelijkheden om mee te doen én activiteiten voor jong en oud om een diverse stad te zijn en te blijven.

Benieuwd naar meer over ons lid Bram?

Bekijk wie Bram is

‘Meer directe invloed van Purmerenders’

Jordi Albers is algemeen bestuurslid en fractieadviseur van Gemeentebelangen Purmerend. Hij zet zich in voor meer directe invloed van Purmerenders, ook buiten verkiezingstijd dus. En niet alleen voor leden van poltitieke partijen. Dat kan door vaker referenda te houden, door een Jongerenraad in te stellen en door als gemeente vaker bij mensen langs te gaan – in plaats van mensen alleen uit te nodigen op het Stadhuis. Het leven van onze stad vindt immers buiten de paar vierkante meter van dat gebouw plaats.

Benieuwd naar meer over ons lid Jordi?

Bekijk wie Jordi is

‘Bouw betaalbare woningen’

Rijn Buskoop is raadslid en penningmeester van Gemeentebelangen Purmerend. Hij zet zich onder meer in voor fors meer betaalbare woningen in onze stad. Het woonbeleid moet er op gericht zijn om te bouwen naar behoefte. Momenteel is de grootste behoefte in onze stad het realiseren van sociale huurwoningen en betaalbare koopwoningen. Voor starters, voor senioren, voor iedereen!

Benieuwd naar meer over ons lid Rijn?

Bekijk wie Rijn is

Meer over onze mensen?

Meer weten over de mensen achter Gemeentebelangen Purmerend. Kijk dan bij onze pagina Mensen of neem juist contact op met Gemeentebelangen of een van onze leden!

Mensen van Gemeentebelangen