Voorzitter GBP: “Wil je dingen veranderen, dan moet je meedoen”

Voorzitter GBP: “Wil je dingen veranderen, dan moet je meedoen”

Door je stem uit te brengen bij de gemeenteraadsverkiezingen heb je een beetje invloed op wat er gebeurt in Purmerend en Beemster. Maar je kan meer doen, door lid te worden van Gemeentebelangen Purmerend (GBP) heb je invloed op onze vertegenwoordiging in de gemeenteraad.

Nog beter is om actief lid te worden en je in te zetten voor betere en mooiere wijken, buurten en Beemster dorpskernen. We vinden politiek namelijk meer dan eens in de vier jaar stemmen. De stem van inwoners moet altijd worden gehoord. En hoe kan dat nu beter door zelf actief in gesprek te gaan met onze inwoners.

GBP gaat de wijk in, staat op pleinen en winkelcentra en vraagt aan onze inwoners wat zij belangrijk vinden, wat ze goed vinden en wat er beter kan. Word actief lid en ga met ons mee de wijk in. Of is bestuurslid zijn, dan wel fractieondersteuner worden iets voor jou?

Meld je aan en word (actief) lid.

GBP is een vereniging waar de leden de baas zijn. In de algemene leden vergadering (ALV) hebben leden stemrecht en bepalen daarmee de koers van de partij en stellen het programma vast.

Zie onze standpunten en lees ons programma.

Gemeentebelangen zet zich als geen ander in voor een nieuwe, solidaire samenleving waar principes als solidariteit, naastenliefde en zorg voor elkaar centraal staan. Een sociale weerbare samenleving met een sterke overheid voor ons allen waarbij de mens centraal staat.

Gemeentebelangen Purmerend: voor méér menselijke maat. Doe mee, beslis mee, word lid!

Abonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend.