GBP Presents: Wat doet een gemeenteraadslid?

GBP Presents: Wat doet een gemeenteraadslid?

Gemeentebelangen Purmerend organiseert op 30 maart een bijeenkomst voor Purmerenders over het werk als raadslid. GBP-fractievoorzitter zal een presentatie over wat een gemeenteraadslid doet verzorgen en de discussie deze avond leiden.

De afgelopen jaren heeft GBP zich ingezet voor meer betaalbare woningen, meer democratie en meer aandacht voor elkaar. Zowel in de gemeenteraad als daarbuiten. Maar wat doet een raadslid nu precies? Wat zijn de taken? Hoeveel tijd kost het? Om op dergelijke vragen antwoord te geven houdt GBP op 30 maart om 20:00 een bijeenkomst.

Ook zal de bijeenkomst in het teken staan van de visie van Gemeentebelangen op Purmerend en op politiek in het algemeen. Gemeentebelangen is op zoek naar raadsleden, dus mocht u interesse hebben om als raadslid te werken voor onze gemeente, is de avond van harte aan te bevelen!

Aanmelden kan hier!


Lees meer recente berichten:

  • Bijeenkomst GBP over de visie op de Oostflank
    Op 3 april gaat GBP graag in gesprek met inwoners en organisaties over de visie op de Oostflank. De bijeenkomst vindt plaats in de Purmerkerk vanaf 19:30 tot 21:30. Laat dit veld leegAbonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend. Naam * E-mailadres * Bedankt voor…
    Lees meer
  • Minder bussen en geen extra treinen tijdens werkzaamheden A7: regioraadsleden komen in actie
    Op 5 april start Rijkswaterstaat met de werkzaamheden om de brug over de A7 te versterken. Weggebruikers wordt geadviseerd de auto zoveel mogelijk te laten staan en in plaats daarvan met het OV te reizen. Onlangs kondigde busvervoerder EBS echter aan de dienstregeling tijdens de werkzaamheden aan de A7 verder…
    Lees meer