Jordi Albers benoemd tot lid van de Regioraad van de Vervoerregio namens Purmerend

Jordi Albers benoemd tot lid van de Regioraad van de Vervoerregio namens Purmerend

Tijdens de raadsvergadering in november stelde fractievoorzitter Jordi Albers zich kandidaat voor het lidmaatschap van de Regioraad van de Vervoerregio. Deze vacature kwam vrij nadat de heer Poppelier ontslag nam als gemeenteraadslid. De gemeenteraad van Purmerend besloot unaniem om Albers aan te wijzen als lid van de Regioraad.

Op 20 december nam Albers voor het eerst deel aan de vergadering van de Regioraad. In deze vergadering werd onder meer besloten om ongeveer 100.000 tickets voor het openbaar vervoer gratis te verstrekken aan minima. Ook werd er een motie, die het dagelijks bestuur verzocht de tickets tevens te verstrekken bij voedselbanken, aangenomen.

Abonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend.