GBP wenst alle inwoners een gelukkig 2023!

GBP wenst alle inwoners een gelukkig 2023!

Het bestuur en de fractie van Gemeentebelangen Purmerend wenst alle inwoners een mooi 2023 toe.

Het eerste jaar van de ‘nieuwe’ fractie zit erop. In dit jaar heeft de fractie zich hard ingezet om onze standpunten te verkondigen in de gemeenteraad, maar ook daarbuiten. Denk aan de actie voor de verkeersveiligheid in de Purmer-Noord, het succesvol aanjagen van de afhandeling van de energietoeslag en het op de agenda zetten van het Burgerberaad. Ook heeft de fractie zich ingezet voor meer inspraak van zowel de inwoners als de gemeenteraad bij vraagstukken rondom de komst van vluchtelingen. In 2023 gaat onze fractie daarom vol goede moed en energie verder met het laten horen van ons geluid! Dank aan alle inwoners, leden, vrienden en abonnees van de nieuwsbrief voor de steun en tot volgend jaar.

Hartelijke groet,

Het bestuur en de fractie van GBP

Bijgaand nog de kerstkaart.

Abonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend.