Mooie Kerst en gelukkig 2021!

Mooie Kerst en gelukkig 2021!

Gemeentebelangen Purmerend wenst alle inwoners een mooie Kerst en een gelukkig 2021! Samen zetten we ons volgend jaar ook weer in voor meer betaalbare woningen en meer directe democratie.

2020 was voor veel mensen een zwaar jaar. Niet alleen door corona, maar ook doordat huizen steeds duurder worden, de zorgkosten omhooggaan en we steeds minder aandacht lijken te hebben voor elkaar. Mensen en ondernemers die hun baan of bedrijf kwijt raakten en na enkele maanden al geen geld meer hadden. Het laat zien dat onze samenleving veranderingen nodig heeft.

Echte oplossingen voor echte problemen

Voor Gemeentebelangen legde 2020 dan ook de vinger op de zere plek en we kiezen voor verandering. We kiezen ervoor om inwoners al veel eerder bij besluiten te betrekken, zodat deze breder gedragen worden. En dan wel dat inwoners écht invloed kunnen uitoefenen op die besluiten. Minder marktwerking, in de zorg maar ook zeker in de woningbouw, zal ervoor zorgen dat wachtlijsten korter worden.

En meer ruimte voor de samenleving met meer aandacht voor elkaar, zorgt dat we écht een samenleving zijn. Daar zet Gemeentebelangen zich voorin, nu, in 2021 en daarna. Wilt u met ons meedoen? Word dan lid van Gemeentebelangen.

We wensen al onze inwoners een mooie Kerst en een gelukkig 2021!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Abonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend.

 

2 reacties

  1. Carry Zweinenberg schreef:

    Ik heb zo belachelijk veel negatiefs met de gemeente mee gemaakt dat mensen tegen mij zeggen dat ik er een boek over moet schrijven. Het kan gewoon echt niet en de situatie is nog steeds gaande . Kan iemand mij na kerst eens contacten ? Je mond valt open. Groetjes Carry

Reacties zijn gesloten.